Resa, = om handlingen att anträda en färd eller att bege sig bort från något eller någon, enligt svenska akademins ordbok.
För mig är resa ett avbrott i vardagen, antingen till ett nytt land, ny stad eller bara bort från hemmet. Det kan vara ett par veckor eller ett par dagar. Det kan vara med flyg, båt eller bil.

Vad är resa för DIG?

Jag började att resa tillsammans med mina föräldrar när jag var liten, vi bilade till Norge åkte båt till Tyskland. Travemünde var staden vi besökte i Tyskland, en underbar liten stad som jag varmt rekommenderar Jag har varit där även i vuxen ålder och det är precis så litet och genuint som jag minns, ska försöka lägga upp några bilder. Staden är full av marsipan och små ute caféer.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *