Dag 13 i California


Hemresa…
Vi vaknar tidigt, kl 04.00 ringer min klocka och jag väcker de andra 04.30.
Lite kaffe, sedan är det dags att få in väskor i bilen. Den alltid så snälla John lyfter och bär in i bilen, sedan ska vi själva få plats. Det är tur de har en stor bil, GMC Yukon, 8 platser.
John kör oss till flygplatsen LAX, det tar ca en timme. Vi är framme ca 06.30 och det är tur för det tog lång tid för att komma in i security. Vid incheckningen befarades det jag misstänkte, övervikt på mitt baggage. Det skulle ha kostat 125 dollar, men som tur var hade jag mitt flygplats leg, så han bjussa på det. Det kan vara bra att jobba på Örebro flygplats, har haft nytta av det både genom hotel och nu övervikt på baggage. GOOD…

Vi hade en lång flygresa framför oss, Los Angeles till Washington vidare till Amsterdam och slutligen Stockholm. Därifrfrån tågresa till Vingåker.

Tack tjejer för ert resesällskap, vi hade det bra men tiden gick för fort, skulle som vanligt velat hunnit med mer.

Väl hemma igen har jag packat upp all shopping och nu väntar kameran och datorn på att bli rensade på bilder och det ska göras fotoalbum för att kunna blicka tillbaka på denna resa.

So long California för denna gång, I will be back soon again…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *