Dag 9 i Californien 2009
Hurray, 29 okt, Isabellas 9 årsdag och vi beger oss i väg till Disneyland.
Vi är ett helt gäng, Isabella, jag, Harriet, Jeanette, Mikaela, Trish, Krista, Ric och Betty.
Vi kommer dit ca 10.00, fixar gratis parkering, Isabella får fritt inträde pga födelsedag och Trish har någon bekant som jobbar på Disneyland så vi får 3 gratis inträde, Krista kommer in gratis och Ric och Betty har frikort, alltså delar vi på 2 inträden , perfekt. annars är det dyrt, 72 USd men då får man åka hur mycket man vill.
Jag har blivit lite skraj med åldern att åka karusell men bestämde mig för att övervinna rädslan.
Jag, Harriet och Ric började med Space mountain, riktigt fartfylld mörk, slingrande karusell. De andra backade men vi hade störtkul, gick vidare till flygplans karusellen, alla utom Jeanette åkte denna barnkarusell. Vi fortsatte dagen med fler åkturer, mat och avslutade kvällen med att titta på Disneylands special Halloween fyrverkeri.
Vi hade en bra dag och Isabella var nöjd med sin födelsedag på Disneyland 29 oktober 2009. Hurra!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *