En härlig resa till Torp´s flygplats Sandefjord

Jag och min kollega Eva från Västerås flygplats bilade till Torps Flygplats för att göra ett studiebesök på Taxfree butiken och mötte där upp de goa tjejerna Marguerite & Else-Marie från Airportretail Göteborg.

Jag och Eva bilade från Örebro till Moss i Norge där vi mötte Marguerite & Else-Marie för att ta färgan över till Horten och sen vidare till Torps flygplats.

Det var en trevlig bilresa på ca 5 timmar och vi stannade och fikade med medhavd matsäck utanför Årjängstravet, det smakade gott i solskenet.

Väl framme på Torps flygplats möttes vi upp av Tomas & Therese på Airportretail Norge som visade oss runt i deras fina taxfree butik.

Båten mellan Moss och Horten, en tur på ca 30min.

 Nu har vi samlats i Taxfree butiken på Torps flygplats. www.torp.no & www.airportretail.no

Många goda dofter, vackra skyltar och stora ytor, tyvärr kan vi ju inte jämföra oss, Örebro Airport då krävs många flera årspassagerare och utbyggnad.

Goda gottebitar och goda drycker, mycket att titta på, tyvärr fick vi ju inte handla eftersom vi bilade dit, hmm synd med tanke på att vi jobbar på en flygplats:(

Champagne naturligtvis, man ska njuta av livet, som min andra blogg njutaavlivet.wordpress.com  

Vi bodde på Rica Park Hotel, Sandefjord.

Det såg inte ut så bra från utsidan, men vilket vackert hotel och en underbar frukostbuffé, där ser man det är insidan som räknas:)
På kvällen tog vi en promenad till denna ljuvliga Italienska restaurang, Ristorante del mare Sandefjord där vi åt god mat och drack gott vin.
Morgonen därpå var det dags för avfärd mot Sverige, vi tog färgan från Sandefjord till Strömstad.

Här gottar vi oss med kaffe och goda bakverk, jobbar också en del med nya produkter till våra Taxfree butiker, så snart kommer det lite nyheter. Det var ett väldigt inspirerande & trevligt studiebesök.

Myser i solskenet på väg in mot Strömstad i den svenska skärgården.

Stannar till i Strömstad för att inhandla lite läckerheter från havet innan vi fortsätter resan hemåt.

Det var denna bil vi for i på vår härliga resa, hyrd från Europecar, liten och behaglig att köra.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *