Jamaica, Runaway Bay

Resa till Jamaica 27 dec 2014 – 10 jan 2015 med Thomas Cook Airlines DK1967.
Vi som reste var jag, Timo, Isabella, Robin & Kajsa. Vi bodde på Grand Bahia Principe, ett stort all inclusive hotel som vi bokat hos Ving resor.

Vi roade oss på dagarna med promenader, joggingturer, kortspel, måltider på alla bufferestauranger och naturligtvis bad & sol.
Invid strandkanten tränade jag också in ett core program som skulle sitta tills jag kom hem, detta fick jag göra under palmerna som skuggade mig något från solen men i en söt dimma av den så småningom välbekanta doften från marijuana som dessvärre många rökte på. Dock inte så många av oss tråkiga svenskar som Jamaicanerna uttryckte det.

Dunn´s River Falls Beach där Agent 007, James Bond filmen med rätt att döda spelats in och Ursula Andress stod i vattenfallet när James Bond vaknade upp på beachen.

Nyåret firade vi med en utflykt till Bob Marleys museum i Nine Miles där han växte upp och sedemera ligger begravd.
Kajsa hoppar i vattenfallet Blue Hole
Vi tog en liten semester trip i semestern till Negril, för att se något annat. Vi bodde på ett litet mysigt hotel Charela Inn. Negril är världsberömd för Seven Mile Beach, kritvita korallsand och sina vackra solnedgångar.
En härlig resa där jag även träffade en härlig tjej från Canada som utövade yoga och jag fick vara med på hennes yoga pass.
För mer bilder se mitt album på Jalbum. 

One Love & Respect

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *