Hello world!

Väl hemkommen från vår USA resa som jag bloggat om på Lamborghiniwife.com har jag startat en ny blogg som handlar mer om våra resor och livsstil som jag får uppleva tillsammans med Timo. Naturligtvis reser jag även på egenhand eller med vänner ibland och jag är verkligen en livsnjutare och försöker leva i nuet och njuta.

Har ju även min blogg njutalivet.com, jag tycker det är så roligt att fotografera och skriva men behöver mer kunskap och träning, tacksam för alla tips:)

Well back from our United States trip that I blogged about on Lamborghiniwife.com, I have started a new blog that deals more about our travels and lifestyle that I’ll experience with Timo. Of course, I also travel on my own or with friends sometimes and I’m really a epicurean and try to live in the moment and enjoy.

I also have my blog njutalivet.com, I think it’s so fun to photograph and write but need more knowledge and training, thankful for all the tips 🙂

You may also like...

1 Response

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *