Dagar flyger förbi – Days fly by

Dagar flyger förbi rasande fort, tänker på ordspråket, Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet. / Stig Johansson 1936.

Ofta fylls dagarna med jobb och andra plikter och jag försöker då glädja mig med ett härligt träningspass, roligt snack och möte med nån kompis, god middag eller lyssna på en intressant pod eller läsa en bra bok. Jag är glad över att jag har ett trevligt jobb där jag möter människor.

Förra helgen var vi, jag, Anna och Agneta i Stockholm för att springa tjejmilen. Härligt, mysigt och roligt😊

The days fly by raging fast, thinking of the saying, All of the days that came and went, I did not know it was life. / Stig Johansson 1936.

Often the days are filled with jobs and other duties, and I’m looking forward to having a nice workout, fun talk and meeting with any friend, good dinner or listening to an interesting pod or reading a good book. I’m glad I have a nice job where I meet people.

Last weekend we were, I, Anna and Agneta in Stockholm to run the girl milestone. Lovely, cozy and fun😊

Denna helg åker jag, Timo och Isabella ner till Göteborg för att mysa lite, äta gott och bo härligt på Dorsia hotel😊 Trevlig helg!

This weekend, I, Timo and Isabella go down to Gothenburg to enjoy the weekend with good food and stay at the beautiful hotelDorsia😊Have a Nice weekend!


 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *