Hotellweekend i Göeborg

Hemma igen efter en härlig och mysig Hotellweekend i Göteborg med mysigt boende och god mat & dryck.

Vi bodde på Dorsia Hotel, ett lyxigt och lugnt hotel med en fantastisk frukostbuffé. Vi njöt av en ansiktsbehandling hos Göteborg City Spa och naturligtvis föll jag för nya hudvårdsprodukter så nu hoppas jag på en fin och frisk hud:) Vad har ni för favorit produkter? Hudvård & kroppsvård är nåt jag gärna spenderar pengar på och njuter av lyxen. Jag blir glad på morgonen av att använda härliga produkter för hud & hår.

Home again after a lovely and cozy weekend in Gothenburg with cozy accommodation and good food and drink.

We stayed at Dorsia Hotel, a luxurious and quiet hotel with a fantastic breakfast buffet. We enjoyed a facial treatment at Göteborg City Spa and of course I fell for new skin care products so now I hope for a nice and healthy skin 🙂 What do you have for favorite products? Skin care & body care is something I like to spend money on and enjoy the luxury. I’m happy in the morning by using lovely skin & hair products.

Bye Bye:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *