Beautiful Sweden

Jag älskar att resa världen runt men förra helgen upplevde vi underbar natur i vackra Sverige, Lofsdalen i Härjedalen. Det var fjällvandring, vandring på myrar, björnspaning, god mat och underbara omväxlande samtal med goda vänner. Vi ägnade oss även en stund åt Yoga och tackade universum för allt det fina som finns. Dock saknade vi några nära vänner, ingen nämnd ingen klämd:) tjejkompisar är det bästa som finns och vi ska vara rädda om varandra, jag uppskattar er verkligen.

Visst blir man glad av dessa tjejer och vackra vyer?

I love traveling around the world but last weekend we experienced wonderful scenery in beautiful Sweden, Lofsdalen in Härjedalen. It was mountain hiking, wandering on marshes, bear reconnaissance, good food and wonderful alternating conversation with good friends. We also spent a moment for Yoga and thanked the universe for all the great things that exist., we missed some close friends, nobody mentioned nobody clamped 🙂 girlfriends are the best ones and we’ll be afraid of each other, I really appreciate you.

Surely you are fond of these girls and beautiful views?

 

Återvänder när snön ligger vit runt knuten och i skidspåren:)

Returns when the snow is white around the knot and in the ski slope 🙂

Bye bye!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *