Another wonderful trip to Californina

Åter en härlig resa till Kalifornien med flera nya mysiga upptäckter.

Another wonderful trip to California with several new cozy discoveries.

Anette och jag hade en härlig vecka i Kalifornien med full fart från morgon till kväll, vi startade dagarna med raska promenader i skönt klimat och fortsatte sen dagen med beach häng, shopping, roadtrip till Palm Springs och för mig nya upptäckter i Indian Canyons. I Indian Canyons kunde man nästan känna spänningen från hur det var när Indianerna levde i öknen och hur de smög i bergen, det var ett häftigt naturområde med häftiga palmer, kaktusar, berg och fina små kolibrier. Vi besökte Indian Canyons med min pappas kusin Dorthy och mina sysslingar Cecily & Christy.

Anette and I had a wonderful week in California at full speed from morning to night, we started the days of with quick walks in a beautiful climate and continued the day with beach hanging, shopping, roadtrip to Palm Springs and for me new discoveries in the Indian Canyons. In Indian Canyons, one could almost feel the excitement of what the Indians lived in the desert and how they sneaked in the mountains; it was a cool natural area with cool palm trees, cacti, mountains and fine little hummingbirds. We visited Indian Canyons with my dad’s cousin Dorthy and my sisters Cecily & Christy.

Utsikt från vår morgonpromenad runt Mission Viejo Lake:)

View from our morning walk around Mission Viejo Lake:)

Vår trevliga värd & goda vän Trish med mig & Anette.

Our nice host & good friend Trish with me & Anette.

Härliga Laguna Beach, hit återkommer jag alltid vid mina resor till Kalifornien.

Wonderful Laguna Beach, I always return here on my trips to California.

Roligt, skönt och rogivande yogapass på La Fitness @lafitness

Fun, nice and relaxing yoga pass at La Fitness.

Jag återkommer med fler härliga bilder och minnen från vår resa till Kalifornien.

I will return with more lovely pictures and memories from our trip to California.

Bye, Bye! Have a wonderful week!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *