California Beaches

Laguna BeachSalt Creek BeachVenice Beach

Hermosa Beach

Bye Bye CaliforniaHärliga stränder i Kalifornien, min favorit är Laguna Beach men jag börjar även falla för Hermosa beach, härlig strandpromenad, många bra restauranger och ett trevligt kvällsliv och naturligtvis min gamla vän Hasses adress:) 

Har ni några favorit beacher i Kalifornia? tacksam för tips:)

Jag och Anette lämnade ett underbart soligt och varmt Kalifornien för en flygresa hem med SAS, trevlig och snabb flygrutt, bara dryga 10 timmar:) Los Angeles – Stockholm. Nu är det dags att packa resväskan igen, för imorgon blir det en ny semester trip:) 

Beautiful beaches in California, my favorite is Laguna Beach but I also start falling for Hermosa beach, lovely beach promenade, many great restaurants and a nice evening life and of course my old friend Hasses address 🙂

Do you have any favorite beacher in California? thankful for tips 🙂

I and Anette left a wonderful sunny and warm California for a flight home with SAS, nice and fast fligth, just over 10 hours 🙂 Los Angeles – Stockholm. Now it’s time to pack the suitcase again, for tomorrow it will be a new holiday trip 🙂

So Long:)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *